Galaxy Watch6 − Maximera ditt välmående (2024)

Skriv ut

Upplev en hälsosammare livsstil med Samsungs smartklocka Galaxy Watch6! Denna imponerande klocka fungerar som din personliga hälsocoach och motivationskälla, med verktyg som ger dig insikt i din kropp och sömn. Oavsett om du är på träningspasset eller på jobbet, kommer Galaxy Watch6 att följa dig med sina stödjande funktioner och användbara appar från Galaxy Store och Google Play Store.

Galaxy Watch6 − Maximera ditt välmående (1)

Teknikveckan: 4,5 av 5 stjärnor

Samsung Galaxy Watch6 är en klocka som verkligen sticker ut med sin stora, ljusstarka och tydliga skärm som alltid ser ut att leverera.Klockan har dessutom mängder av funktioner som kan hjälpa användaren att ta kontroll över sin livsstil och på sikt må bättre. (...) Ett perfekt val för dig som dessutom tillhör det sportigare slaget och vill ha koll på träningen.

Läs hela recensionen påTeknikveckan.se.

Uppmuntrar till hälsosammare livsstil

Få motivation och känn inspiration för ett större välbefinnande. Med hjälp av Galaxy Watch6 får du mer insikt i hur din kropp och sömn fungerar. Samsungs smartklocka Galaxy Watch6 har verktygen. Med Googles operativsystem Wear OS finns support och tillgång till mängder av tränings- och hälsoappar – Samsungs egna och andras. Du hittar alla dina favoritappar i Galaxy Store och Google Play Store.

Mer och bättre sömn

Smartklockan Galaxy Watch6 hjälper dig att hålla koll på din sömn. För att förbättra din sömnkvalitet noterar och mäter Galaxy Watch6 hur stor del av din sömn som består av lätt-, djup- och REM-sömn. Med den datan får du sedan tips och vägledning om hur du kan sova bättre.

Galaxy Watch6 − Maximera ditt välmående (2)

Unik sömncoach

Galaxy Watch6 sömncoachingsprogram har pålitliga spårningsfunktioner som hjälper dig att få bättre sömnvanor. Med hjälp av en 7-dagars observation av ditt personliga sömnmönster blir du matchad med ett symboldjur och får sedan vägledning via ett månadslångt coaching-program som hjälper dig att skapa bättre sömnvanor och återhämtning*.

*Den avancerade sömnfunktionen är endast avsedd för tränings- och hälsosyften. Resultaten kan variera beroende på utomstående faktorer. Garanterar inte bättre sömnkvalitet eller mindre stress.

Personlig puls

Ligg på rätt puls för optimalt resultat. Galaxy Watch6 Series håller koll på din puls så att du ligger på rätt ansträngning för uppgiften, från uppvärmning till maxansträngning*. Den inbyggda sensorn övervakar och signalerar också om din puls har varit oregelbunden under ett tag, så att du kan ta ett EKG via klockan för mer information.

*För att få tillgång till personliga pulssensorer första gången behöver man springa 10 minuter utomhus. Detta behövs bara göra en gång och pulssensorn går även att justera manuellt.

Följ din kropps sammansättning

Med kroppsammansättningsfunktionen kan du lättare få uppdateringar om dina framsteg och om du kommer närmare dina mål. Här får du dagliga tips och påminnelser som ser till att du håller dig uppdaterad kring vikt, kroppsfettprocent och muskelmassa.

Anpassningsbar design

Det slimmade och tunna armbandet är stilrent integrerat i klockan och sitter så bekvämt att du knappt känner det. Klockhuset i aluminium ger en exklusiv känsla och passar lika bra när du tränar som när du är på jobbet. Samsung Galaxy Watch6 finns i storlekarna 44 och 40 mm och kommer i färgerna Graphite, Gold, Silver och Black. Urtavlans utseende bestämmer du själv – det finns alltid något som passar. Byt armband enkelt med one-click och matcha urtavla och outfit.

Galaxy Watch6 − Maximera ditt välmående (4)

Snabb och intuitiv navigering

Gränssnittet One UI 5 reagerar snabbt och intuitivt, vilket gör att du lätt kommer åt de appar och funktioner du använder mest. Gränssnittet gör också att du kan styra med rösten och genom att trycka på skärmen och få respons med vibration.

Stöttålig och vattentät

Galaxy Watch6 är utrustad med det urstarka Sapphire Crystal-glaset som står emot stötar. Smartklockan är också vattentålig och dammtät enligt IP68 och uppfyller amerikansk militärstandard för temperatur-, vibrations- och stöttålighet.

Uthålligt batteri, snabb processor

Det nya uthålliga batteriet håller upp till 40 timmar vid normal användning. Du kan använda klockan obehindrat hela dagen, beroende på vilka funktioner som är aktiverade och du laddar fullt på mindre än två timmar. Batteriet arbetar integrerat med den nya snabba processorn och spar på kraften så fort det får tillfälle.

Galaxy Watch6 − Maximera ditt välmående (5)

Styr och hitta dina smarta produkter

Via appen SmartThings kan du styra dina uppkopplade produkter, t.ex dimma ljuset till mysnivå eller sätta på kaffekokaren. Med SmartThings Find kan du hitta din klocka om den råkar komma på villovägar.

GPS och kompass på armen

Med Galaxy Watch6 navigerar du enkelt via GPS, kartor och inbyggd kompass, t.ex Google Maps.

Betala med klockan

Med Samsung Wallet kopplar du dina vanliga betal- och kreditkort till klockan och kan blippa dina köp utan att ta fram vare sig mobil eller plånbok. Praktiskt!

Stöd för vänsterhänta

Uppdateringar av tillgänglighetsfunktioner innebär att du kan bära Galaxy Watch6 bekvämt på vardera handleden med knappar som kan justeras för båda riktningarna.

Galaxy Watch6 − Maximera ditt välmående (6)

Galaxy Watch6 − Maximera ditt välmående (2024)
Top Articles
Latest Posts
Article information

Author: Van Hayes

Last Updated:

Views: 6696

Rating: 4.6 / 5 (46 voted)

Reviews: 85% of readers found this page helpful

Author information

Name: Van Hayes

Birthday: 1994-06-07

Address: 2004 Kling Rapid, New Destiny, MT 64658-2367

Phone: +512425013758

Job: National Farming Director

Hobby: Reading, Polo, Genealogy, amateur radio, Scouting, Stand-up comedy, Cryptography

Introduction: My name is Van Hayes, I am a thankful, friendly, smiling, calm, powerful, fine, enthusiastic person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.